Results 1 to 9 of 9

Thread: Has something changed?

  1. #1
    The Changeling ♥RĎRMR♥'s Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Fingerlakes, New York, United States, Planet Earth
    Posts
    6,017

    Question Has something changed?

    Cause i have a large black empty space at the bottom of my screen on ONLY Silco?

    anyone else?


    I use google chrome as a browser and all my other browsing is fine.... JUST Silco....Susco is fine.

  2. #2
    Feral She-Bunny of Doom DoomNymph's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Follow the White Rabbit
    Posts
    5,292
    Nope. Looks fine for me and I'm using Chrome. Even changed styles and I'm fine.
    There are more things in heaven and earth, Horatio, Than are dreamt of in your philosophy.

  3. #3
    Proud Societal Outcast RandomWaffle's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    WNY
    Posts
    165
    Chrome here as well and no noticeable changes. Is the black empty space where the ads would normally be? If so, maybe Chrome hasn't updated the Flash player. As much as I love Chrome, it updates that stuff without telling us it's doing so, but I don't know how often.
    If I've learned anything about gardening, it's that you learn how to garden by actually gardening.

  4. #4
    The Changeling ♥RĎRMR♥'s Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Fingerlakes, New York, United States, Planet Earth
    Posts
    6,017
    ok that is most weird.....

    get's screen shot,


  5. #5
    Nomad in the Time Stream A.B.'s Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    7,805
    I'm running Opera and no problems at this end. That is weird.
    We are all going to burn together, burn in hell. And the fires won't be hot enough, hot enough to make up for our sins. Not a thousand years of burning, not a thousand years of burning.
    Prosper Gaffney - Ground Zero


    Hope is a mistake
    Max Rockatansky

  6. #6
    The Changeling ♥RĎRMR♥'s Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Fingerlakes, New York, United States, Planet Earth
    Posts
    6,017
    and i changed nothing but it is not a problem now.. it has gone!!!!

    ghaaa i hate it when something like that happens and i dont know why! (sorry guys originally i thought it was site based......obviously not) but i changed NOTHING here and now it is gone.....

    buggerbumtitpisspoo

  7. #7
    Feral She-Bunny of Doom DoomNymph's Avatar
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Follow the White Rabbit
    Posts
    5,292
    LOL.

    My biggest complaint about Chrome is searching. I'll use the handy dandy search where it displays the current URL, enter my search terms, and it'll go to google.com... BUT as soon as I try to modify my search terms (like add or subtract a word), it resets and I lose my search results. BAH!

    Ya think Google would have that part of it working right.
    There are more things in heaven and earth, Horatio, Than are dreamt of in your philosophy.

  8. #8
    Senior Member periol's Avatar
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    628
    that looks like the spot in chrome where the download notification bar resides - might be something screwy in your video memory. a restart should fix things like that.

  9. #9
    Ayatollah of Rock & Rolla MSZ's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    central VA.
    Posts
    607
    It is just Homeland security monitoring you ......nothing to worry about.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •